sev elementary school
competition project
employer
sev

construction zone
18.000 m²

detail

the project has 2 separate student entrances from east and west. entrances are considered as two separate buildings so, mutual areas of usage are united. administrative and socio-cultural projects group, that is placed in the eastern entrance, are closely related to high school parcel. eastern and western entrances are integrated to the walk way in the middle axle. campus logistic is on the lowest level on west. academic projects are planned to have interior yards and be 3-floored. basement’s interior yards are integrated to the outer yards so that a secure and natural environment is originated for students. projects users can reach the locations  they use the most such as sports, lunch and library in case of inside air. laboratories are placed in the basement while classrooms are placed upstairs that can see the outer space, a calm environment.